یدالله مالمیر روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا عمر متوسط بسیاری از ماشین آلات صنایع نساجی و پوشاک کشور را بالای ۵۰ سال عنوان کرد و گفت: با توجه به نقش مهم صنایع نساجی و پوشاک در بستر اشتغال، کارآفرینی و پویایی اقتصاد کشور از دولت درخواست داریم برای رفع این مشکل صنعتگران این صنایع را یاری دهند.

مسوولان برای رفع مشکلات ناشی از اجرای قانون جدید چک چاره اندیشی کنند

رییس انجمن نساجی، پوشاک و چرم البرز در بخش دیگر از اظهاراتش با اشاره مشکلات ناشی از اجرای قانون جدید چک گفت: از بدو اجرای این قانون مراجعین به بانک ها با چالش جدی اتلاف وقت و سرگردانی مواجه شده اند و این مشکل همواره برای فعالان اقتصادی دست انداز ایجاد کرده است.
مالمیر افزود: باید مسوولان ذیربط برای رفع مشکلات ناشی از قانون جدید چک که بعضا با بسته شدن حساب های بانکی فعالان اقتصادی همراه شده است چاره اندیشی کنند.

صنعت نساجی در انتظار تزریق یک میلیارد دلار برای بازسازی ماشین آلات است

مالمیر با اشاره نشست اخیر بررسی راهکارهای توسعه زنجیره صنعت نساجی، پوشاک، چرم، کیف و کفش با حضور معاون اول رییس جمهور و جمعی از فعالان این حوزه گفت در این نشست با تزریق یک میلیارد دلار به این صنایع جهت نوسازی و بازسازی ماشین الات صنعتی موافقت شد و امیدواریم با پیگیری های لازم نسبت به تخصیص این اعتبار اقدام شود
پوشاک در بسته های معیشتی دولت برای مردم گنجانده شود

رییس انجمن صنایع همگن نساجی، پوشاک و چرم البرز در بخش دیگری از سخنانش به دولت پیشنهاد کرد به‌منظور حمایت از صنایع پوشاک کشور در بسته های معیشتی خرید پوشاک نیز گنجانده شود.
مالمیر ، افزایش ۹ برابری بهای گاز مصرفی صنایع را مورد گلایه قرار داد و گفت: فعالان اقتصادی روند افزایش نرخ گاز را اقدامی نامعقول و سبب بالا رفتن هزینه های بخش تولید به ویژه درصنعت نساجی و تحمیل گرانی ها به مصرف کنندگان می دانند.

وی افزود: در پیگیری های انجام شده در نشست های شورای گفت و گوی افزایش ۹ برابری بهای گاز مصرفی به ۷ برابر کاهش یافت اما شرکت گاز در مقابل ارزش افزوده را که در سطح کشور ۹ درصد است به ۱۵ درصد افزایش دادند که این‌ اقدام باعث شده هزینه تولید بالا برود.

وی تصریح کرد: ضروری است دولت مشکل حاد ناشی از افزایش نامعقول گاز مورد مصرف صنایع را مورد بررسی همه جانبه قرار دهد تا صاحبان صنایع به ویژه صنایع کوچک از شرایط بحرانی ناشی از ورشکستگی تدریجی رهایی یابند.

نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی البرز با تاکید بر ضرورت کشت فرا سرزمینی با هدف تامین نیاز صنایع نساجی و پوشاک به پنبه گفت: در نشست هایی که با سفرای چند کشور داشتیم این مهم مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

مالمیر افزود: با مذاکره و تعامل با اتاق های بازرگانی کشور های موفق درکشت پنبه می توانیم با انعقاد قرار داد های چندین ساله‌ ، کشت فرا سرزمینی برای تامین نیاز کشور به پنبه را عملیاتی کنیم.
وی همچنین‌ با تاکید صدور مجوز واردات مواد اولیه برای تولیدکنندگان واقعی گفت: ضروری است اجازه داده شود تعاونی های تخصصی این حوزه مواد مورد نیاز کارخانه هایشان را وارد کنند تا مشکلات ناشی از دلال بازی ها در بازار عرضه خودنمایی نکند.
وی تاکید کرد: درزمان حاضر پنبه در بازار با افت ۳۰ الی ۴۰ تومان مواجه شده است و این افت قیمت موجب زیان پارچه فروشان و تولیدهایی شده است که مقادیر زیادی نخ پنبه ای با قیمت بالا در انبار هایشان دپو کرده اند.
استان البرز دارای بیش از ۲۰۰ واحد صنعتی در حوزه نساجی، پوشاک و چرم است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *