به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم هزارجریبی عصر دوشنبه در جریان بازدید از روند برداشت پنبه در مغان، اظهار کرد: در حال حاضر هر کیلو پنبه برداشت شده کمباین به نرخ ۳۹۰ هزار ریال و پنبه برداشت شده به صورت دستی ۲۷۰ هزار ریال از کشاورزان خریداری می‌شود.

وی تصریح کرد: تمامی کارخانه‌های پنبه‌پاک‌کنی منطقه مشغول فعالیت بوده و عمده محصولات نیز برداشت شده است.

مدیرکل پنبه و گیاهان صنعتی وزارت جهاد کشاورزی به کیفیت تولید پنبه در مغان اشاره کرد و گفت: ۸۰ درصد پنبه تولید شده در مزارع مغان در یک ماه گذشته برداشت شده و به سرعت ۲۰ درصد مابقی نیز در حال برداشت است.

هزارجریبی افزود: عمده پنبه‌کاران از کمباین و دیگر امکانات مکانیزه برای برداشت و عرضه آن به بازار استفاده می‌کنند و ما شرایط رقابتی مناسبی را در تولید و عرضه محصول پنبه و محلوج آن شاهد هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است تا با حمایت از کشاورزان در تولید محصول راهبردی پنبه واردات خود را در این بخش به حداقل برسانیم به طوری که عمده کارخانه‌های نساجی کشور بتوانند از پنبه با کیفیت استفاده کنند.

هزارجریبی اضافه کرد: تا پایان سال آینده بر اساس برنامه‌ریزی‌های وزارت جهاد کشاورزی تلاش بر این است تا واردات به صفر برسد و تمام نیاز داخل از کشتزارهای پنبه تأمین شود که در این راستا حمایت از تولید و خودکفایی در این بخش هدف‌گذاری شده است.

وی از ابلاغ این سیاست‌ها به استان‌ها و اختصاص یارانه برای خرید ماشین‌آلات و تأمین نهاده‌ها خبر داد و بیان کرد: کارخانه‌های پنبه‌پاک‌کنی نیز در مسیر تجهیز و نوسازی مورد حمایت قرار گرفته و از تسهیلات کم‌بهره استفاده می‌کنند.

مدیرکل پنبه و گیاهان صنعتی وزارت جهاد کشاورزی از افزایش سطح زیر کشت پنبه در مناطق مختلف کشور به ویژه مغان خبر داد و گفت: با برنامه‌های تشویقی پیش‌بینی شده برای کشاورزان، سال به سال این روند در حال افزایش است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *