به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «حسین زینلی» سطح زیر کشت زعفران در سال جاری را ۱۲۳ هزار هکتار برآورد کرد و افزود: برای افزایش عملکرد تولید زعفران، علاوه بر توصیه بهزارعی به کشاورزان، به دنبال حمایتهای تسهیلاتی دولت از این زراعت هستیم.
مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: برای کمک به کشاورزان به منظور تهیه نهادههای کودی و تامین آب مورد نیاز در هر هکتار ۱۰ میلیون تومان تسهیلات نیاز است.
وی با بیان این که بر اثر ادامه تنشهای غیرقابل کنترل مانند خشکسالی، سرمازدگی و کمبود آب، عملکرد تولید زعفران نسبت به سال ۱۳۹۹ حدود ۵۰ درصد کاهش پیدا کرده است، گفت: بهترین راهکار این است که با ساماندهی بازار و آموزش کشاورزان، بهره وری را در مزارع زعفران افزایش دهیم.
زینلی، میزان صادرات زعفران در سال گذشته را ۲۴۴ تن عنوان کرد و افزود: در هشت ماهه امسال ۱۵۰ تن زعفران از کشور صادر شده و بزودی به جای زعفران، اسانس و کروسین آن را استخراج و صادر میکنیم.
مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی درباره میزان مصرف داخلی زعفران گفت: مصرف داخلی زعفران تا سال گذشته ۸۰ تن بود، اما امسال پیش بینی میکنیم مصرف داخلی این محصول به دلیل افزایش قیمت به ۶۰ تن برسد.
وی درباره صادرات پیاز زعفران افزود: پیاز زعفران جزو گیاهان ممنوعه برای صادرات است و صادرات آن، قاچاق محسوب میشود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.