به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «مجتبی خیام نکویی» در جلسه نظارت ستادی این پژوهشکده با حضور معاونان، مشاوران و مدیران کل ستادی سازمان در محل پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری کشور برگزار شد افزود: طبقه بندی وظایف موسسات و مراکز تحقیقاتی ملی سازمان تات؛ بر ضرورت احصاء و تلاش در جهت رفع چالش‌ها و مشکلات جاری بخش کشاورزی باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: در این مسیر نگاه های صرفا حاکمیتی می‌بایست تغییر یابد و کاهش وابستگی به منابع دولتی در دستور کار قرار گیرد. وی نگاه راهبردی در انجام فعالیت‌های پژوهشکده را ضروری خواند و توجه به نقش آفرینی پژوهشکده خاک و آبخیزداری در سطح ملی و پاسخگو بودن در قبال چالش‌های اولویت‌دار بخش کشاورزی و منابع طبیعی کشور را مورد تاکید قرار داد.

وی پژوهشکده آبخیزداری را نمونه بارز انجام فعالیت با نگاه جهادی دانست و به گونه ای که می بایست بدون هرگونه امکانی با ایده و نوآوری خلق ثروت کرده و بتواند منشاء اثر باشد.

خیام نکویی بر تربیت مدیر و نیروی انسانی کارآمد، تلاش در جهت توسعه نگاه تغییر اقلیم و اثرات محیطی آن در سطح مدیران و بهره‌برداران کشور و توجه به شورای راهبردی برای ارتقای فعالیت‌های پژوهشکده و کرسی‌های نظریه پردازی در جهت احصا و رفع چالش‌ها در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی تاکید کرد و گفت: توجه به اقدامات ضروری به منظور پایدار سازی زیست بوم باید در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره بر تبیین اهمیت جایگاه موضوعات پژوهشی پژوهشکده میان ذی‌مدخلان حوضه، بهره مندی از ظرفیت‌های بین المللی، توجه به ظرفیت‌ها و مقررات قانونی و استفاده از فرصت‌های کشوری را ضروری دانست و بر تعیین تکلیف سند آبخوان‌های کشور با همکاری سازمان امور اراضی و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور تاکید کرد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *